Gratis-biljett till Ikeas Julbord

Finns det någon som vill äta gratis julbord hos Ikea??

Jag som så många andra Julbloggar har fått ett par biljetter till Ikeas julbord att dela ut.

Om du ”gillar” Julbloggen på Facebook, eller prenumererar på oss här på bloggen får du en ”lott”.

Värvar du en av dina vänner att gilla oss, eller prenumerera på oss, får du en lott till, och din vän får också en lott.

Värvar du två, blir det två lotter, osv.

Glöm inte att din vän måste tala om att hon/han värvats av Dig.

Söndag 20 Nov kl 24,00 slutar utlottningen och jag drar två vinnare. Blir det många som deltar skickar jag ut ett par tröstpriser också.

Jag hoppas Tina Nordström har gjort ett bra jobb och att det kommer smaka gott!

/T

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

40 reaktioner till “Gratis-biljett till Ikeas Julbord”

 1. Vi är flitiga IKEA-besökare så en biljett till julbordet vore jättekul, och gott! Du hittar mig på fb under namnet Lotta Claesson fd Wiberg.

  Gilla

 2. Hej!

  Gillar såklart på FB! Har tipsat en vän om detta – Camilla Johansson
  Tackar därför ja till två lotter!

  Gilla

 3. Hejsan hoppsan här kommer en till jultok. Tipsad av Camilla Johansson! Tipsar vidare och hoppas på flera lotter! Kram!

  Gilla

 4. Jag sitter varenda Jul ensam då jag bara har en dotter som familj men hon är kock och jobbar i julhelgen och när hon är ledig firar hon den med sin pappa.

  Jag brukar gå in i en affär och ger dom 500 kronor att köpa en julklapp för till mej som jag inte får se. Det brukar alltid mötas med en stor förvåning för folk kan inte tänka sej att någon kan sitta ensam på Jul.

  Sen så brukar jag hänga trisslotter i Julgranen för att ta och skrapa över Julhelgen.

  Och så klart går jag ut och äter julbord för det blir inte så mycket julmat när jag är själv men jag håller i traditioner så en hemmalagad Jansson frestelse brukar jag göra och små tugg men skinka gör jag inte mera för hur liten jag än köper så blir det så mycket över att jag får kasta bitar ur frysen vid midsommar då skinkan har blivit torr.

  Så Julskinka blir det bara på Julbordet där jag betalar för ett julbord.

  Julen är den mesta självmords helgen för den är lång. Nyårsafton är ju bara en dag och midsommar den samma men Julen är ju 4 dagar och sen allt som skall köpas före och alla som skriker ” GOD JUL ! ” och man hör frågan ” Vad skall du göra i Jul ? ” sånt är jobbigt att höra för en som är ensam under Jul.

  Gilla

  1. Tråkigt att höra att du uppfattar ensamheten så svår, har själv varit ”ensam” i så där 12 år. Har haft många helt ensamma jular, nyårsaftnar och andra helger men uppfattar det ALDRIG som ett problem. Stannar hemma och gör precis det jag vill, och njuter av det. Det är nämligen så att min absolut bästa vän har jag alltid, och det är jag själv. Hoppas du kan få en känsla av sällskap i nätets bloggar under tiden du bygger vidare på att lära känna dig själv.
   Livet är en spännande resa, ibland trevlig ibland besvärlig, men alltid intressant.

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.