Att göra med barnen

Det där med att hitta på saker med barnen är inte alltid så enkelt.

Som förälder har ofta tröttheten tagit över redan innan man kommit hem från jobbet, sedan finns den kroniska tidsbristen, maten, städningen, tvätten och alla andra dåliga samveten.

Jag vet, för jag har varit där!

Klarade det inte särskilt bra, men var väldigt duktig på alla ”måsten”. Lite hjälp med tips och idéer på kul saker hade jag allt behövt.

Har tidigare år skrivit lite om kul saker för barn i Halloween-tider. Såg att de inläggen fått en del läsare, så här kommer lite fler tips.

För alla föräldrar i Stockholmstrakten!
Barnistan.se
Gratistidning på bibliotek, BVC, öppna förskolor, och flera andra ställen, samt en bra hemsida med aktiviteter året runt. Här är en direktlänk till alla deras höstlovsaktiviteter.

En trevlig sida med många olika saker.
Förutom spel och pyssel finns recept, bra föräldratips om resor, barnrumsinredning,samt fest och kalas. En sida väl värd ett besök!

En liten guldgruva med pyssel för stora och små. En ”helt vanlig” blogg av en trebarns-mamma, men en helt ovanlig mängd tips på saker att göra. Istället för att leta bland blogginläggen finns en bildöversikt med alla pyssel, klicka på hennes ugglebild i högerkanten eller följ den här direktlänken.

Hoppas det blir många roliga stunder framöver.

/T

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

En tanke på “Att göra med barnen”

Kommentarer inaktiverade.