Höstlov!

Det är dags för höstlov nu, och en hel mängd barn vet inte vad de ska göra.

Här hittar du kanske några tipps som passar just dig.

Alla barn gillar att rita o måla. Här finns fantastiska mängder med bilder för färgläggning. De går att skriva ut så du kan göra en egen ”Målarbok” eller så färglägger du dem direkt på skärmen med penna och pensel. Här finns även ett antal ansiktsmasker du kan färglägga och skriva ut, pumpor, spöken, monster, djur och annat.

Här finns lite smått och gott för barn och föräldrar inför Halloween, pyssel, utklädningstips, lekar, frågesporter, recept, barnkalas-tips och Halloween-lekar.

Early Learning HQ, Free Resources for Early LearningEngelsk site med stora mängder tips, pyssel, utbildning. Ja, jag tror att här finns ALLT.
Om du inte har allvarliga problem med Engelska språket bör du absolut ta en sväng dit.
Här är en direktlänk till deras Halloween-avdelning. De finns så klart på Facebook också.
.
Förskoleburken är en blogg som skriver om egna och andras ( tex Early Lerning HQ) pyssel och tips om saker.
Allt på svenska och allt förståss gratis. Mycket att surfa runt bland, allt med bra tänk och pedagogik. En bra inspirationskälla för föräldrar.
Här finns också en länk till en ”Syster-blogg” för lite större barn som börjat skolan.
Skolburken, bra pedagogiskt kul och lärorikt, väl värt ett besök!
.
Till Unga Faktas startsidaSedan har vi sidan Unga Fakta. Har skrivot om den tidigare men den är så bra att det tål att upprepas.
Här finns verkligen ALLT, och det är bra och reklamfritt. Här finns så mycket info och kul saker att du som vuxen GARANTERAT kommer att lära dig något nytt om du surfar runt en stund.
Unga Fakta Tv, korta filmer som visar hur man gör visselpipor eller monstermasker, och SÅ mycket mer. Jag säger det igen, Det här är en BRA sajt!
Glöm inte att kolla in tidigare tips om aktiviketer för barn och oss lite större.
/T

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser