Kul i Jul

Jullovet är här, de vuxna stressar och barnen vill ha något mysigt och kul att göra.
Hoppas dessa tips kan roa några nu före jul och även sedan i mellandagarna.

Northpole.com Här finns sysselsättning för både barn och vuxna, lärare och elever, men du bör kunna läsa engelska. Annars kan man ju alltid klicka runt lite ändå. Du hittar pynt, DIY, recept, böcker, film och mycket annat.

Barnkanalen hos Svt är förstås en bra källa för underhållning, program, spel, pyssel och Bolibompa.

Även Sveriges Radio har en sida med spel, skoj, Barnradio, Knattekanalen och en hel del till. Här finns det saker för små barn och upp till tonåringar.

Skogsreflexen är en sida som inte bara har skogskunskap utan även en hel del Julpyssel. Här finns beskrivningar på massa kul saker att göra. Väl värd ett besök.

Den här färgläggarsidan har jag tippsat om till Halloween, men de har så klart en julavdelning också. Massor med bilder att färglägga. Enda faran med denna sida är att kritorna kan ta slut.

Hos Pysselguiden kan du hitta pyssel för både barn och vuxna, mycket med jultema men även annat finns här.

Förskoleburken är ett annat bra ställe jag tipsat om förut, de har mycket att välja på och är anpassat till just barn i förskoleålder.
Systersajten ”Skolburken” är för de lite större barnen, även den mycket bra.

365 saker du kan slöjda är en trevlig sida med massa kul pyssel. Här finns enkelt och svårare i en bra blandning. Allt från att vika foliehatt inför eventuell undergång nu i dagarna till att sticka, tälja och bygga.

Nu hoppas jag alla har fått något kul att göra. Oavsett din läggning och intresse bör du hitta något som passar dig i dessa tips.

GOD JUL

/T

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,