Kottar, hjärtan och glitter

Det där med att ha massa kottar utspridda över halva vardagsrummet,, undrar om det kan bli en ny chic inredningstrend?

kottisar-8kottar-8

De ligger där tillsammans med snörstumpar, tapetbitar, cellofanpåsar, julband och lite annat ”junk”. Det tar tid att måla, limma, sätta på band och förpacka, och vore det inte för att det ser så stökigt ut vore allt riktigt bra. Att dekorera kottar är absolut ett bra DIY, både för vuxna och barn. Det är riktigt ”terapeutiskt” att sitta och pyssla ihop saker, hjärnan har full frihet att rusa runt i ostrukturerade funderingar.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det blev flera olika varianter, mörkare nyanser med silver eller guldiga toner på blått, grönt och rött. Några med röda julband för att hänga upp och några med glittriga rosetter. Fint att lägga i ett jularrangemang eller på ett bord med andra dekorationer.

Det blev även en del tallkottar i vitt, även de med fina band. Eller vad säger du om de vita bandet som är små hjärtan på rad, riktigt  söta och passar utmärkt om du är lagd åt ”det Vita” hållet.

Allt finns så klart till försäljning i Jul-skoppen.

/T

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

2 reaktioner till “Kottar, hjärtan och glitter”

  1. Hej!

    Jag heter Linda Axelsson och är journalist på Östgöta Correspondenten i Linköping. Jag ska göra en serie inför jul och är på jakt efter en julbloggare att porträttera. Personen ska vara aktiv i sitt bloggande och bo i västra Östergötland, det vill säga i området kring Linköping, Motala, Vadstena, Mjölby, Ödeshög. Skulle du känna till någon sådan så får du mer än gärna tipsa mig. Jag har mejladress: linda.h.axelsson@corren.se och mobil: 0708-280 560.
    Solsken
    //Linda

    Gilla

Kommentarer inaktiverade.